Mobilitati de tineret

Oportunitatea tinerilor de a calatori, de a invata prin experienta, de a cunoaste oameni si locuri spectaculoase.

Serviciul European de Voluntariat

Posibilitatea ta de a realiza un stagiu de voluntariat in strainatate care iti va schimba viata.

Evenimente pentru copii si tineret

Evenimente tematice, oameni frumosi si voie buna.

ECHIPA DE COORDONARE

Alicja Elszkowska

Alicja Elszkowska

President

Alicja Elszkowska, a graduate of the University of Gdansk in the field of Economics and currently the President of the Association ATDD. Citizen of Poland, but a resident of Romania. On a daily basis in the association, she coordinates work on youth projects funded by the European Union, with which she has been associated for last 5 years.

The most value for her is optimism and sense of humor.

She says that work in the association has opened her mind to the world and taught tolerance and self-confidence.

Bogdan Drumen

Bogdan Drumen

Vicepresedinte

Bogdan are 23 de ani si este student la Universitatea din Bucuresti. Pasiunile sale sunt calatoriile si calculatoarele. Bogdan coordoneaza departamentul de Proiecte Nationale din cadrul asociatiei.

Motto: Niciodata sa nu spui niciodata!

Vlad Roventa

Vlad Roventa

Secretar

Vlad are 29 de ani si este din Targu-Jiu. Pasiunile sale sunt filmele, calatoriile si jocurile de strategie. In prezent, Vlad se ocupa de activitatea curenta/operationala a asociatiei si gestioneaza relatia cu partenerii interni si internationali.

Motto: O zi in care nu ai ras este o zi pierduta.

CU CE  NE OCUPAM ?

Tineret Pentru Dezvoltare Durabilă” este o organizaţie nonguvernamentală ce are ca principal scop susţinerea şi dezvoltarea intereselor tinerilor , pentru a contribui la creşterea durabilă a societăţii în ansamblul său. Principalele activităţi pe care le desfăşurăm vizează mobilitati internationale ale tinerilor, schimburi de tineri, serviciul european de voluntariat, evenimente tematice si sesiuni de comunicari pentru tineri.

Asociatia noastra este activa din anul 2010, participa la numeroase proiecte nationale si internationale ce vizeaza tinerii si a incheiat parteneriate de colaborare cu institutii si organizatii din majoritatea tarilor europene: Spania, Franta, Italia, Polonia, Ungaria, Cehia, Turcia, Lituania, Letonia, Estonia, Bulgaria, Portugalia.

“Fii chiar tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.”
-Mahatma Ghandi