Mobilitati de tineret

Oportunitatea tinerilor de a calatori, de a invata prin experienta, de a cunoaste oameni si locuri spectaculoase.

Serviciul European de Voluntariat

Posibilitatea ta de a realiza un stagiu de voluntariat in strainatate care iti va schimba viata.

Evenimente pentru copii si tineret

Evenimente tematice, oameni frumosi si voie buna.

ECHIPA DE COORDONARE

Alicja Elszkowska

Alicja Elszkowska

Președinte

Alicja Elszkowska locuiește în România din anul 2016. A absolvit Universitatea din Gdansk, în domeniul economiei. Cu o vastă experiență de peste 10 ani în domeniul tineretului, Alicja este Președintele ATDD și coordonează proiectele trans-naționale de tineret ale asociației. Cele mai importante calități umane pentru Alicja sunt optimismul, empatia, dar și simțul umorului.

Motto: Live as you dream!

Bogdan Drumen

Bogdan Drumen

Vicepresedinte

Bogdan are 23 de ani si este student la Universitatea din Bucuresti. Pasiunile sale sunt calatoriile si calculatoarele. Bogdan coordoneaza departamentul de Proiecte Nationale din cadrul asociatiei.

Motto: Niciodata sa nu spui niciodata!

SCOPUL ȘI ACTIVITĂȚILE ATDD ?

Tineret Pentru Dezvoltare Durabilă” este o organizaţie nonguvernamentală ce are ca principal scop susţinerea şi dezvoltarea intereselor tinerilor , pentru a contribui la creşterea durabilă a societăţii în ansamblul său. Principalele activităţi pe care le desfăşurăm vizează mobilitati internationale ale tinerilor, schimburi de tineri, serviciul european de voluntariat, evenimente tematice si sesiuni de comunicari pentru tineri.

Asociatia noastra este activa din anul 2010, participa la numeroase proiecte nationale si internationale ce vizeaza tinerii si a incheiat parteneriate de colaborare cu institutii si organizatii din majoritatea tarilor europene: Spania, Franta, Italia, Polonia, Ungaria, Cehia, Turcia, Lituania, Letonia, Estonia, Bulgaria, Portugalia.

“Fii chiar tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.”
-Mahatma Ghandi