Mobilitati de tineret

Oportunitatea tinerilor de a calatori, de a invata prin experienta, de a cunoaste oameni si locuri spectaculoase.

Serviciul European de Voluntariat

Posibilitatea ta de a realiza un stagiu de voluntariat in strainatate care iti va schimba viata.

Evenimente pentru copii si tineret

Evenimente tematice, oameni frumosi si voie buna.

ECHIPA DE COORDONARE

Dragos Drumen

Dragos Drumen

Presedinte

Dragos are 27 de ani si este din Targu-Jiu. Este unul dintre membrii fondatori ai Asociatiei Tineret pentru Dezvoltare Durabila. In prezent, coordoneaza activitatea externa a organizatiei si este implicat activ in cadrul Departamentului de Proiecte Internationale.

Motto: Viata nu este despre cum supravietuiesti in furtuna, ci despre cum dansezi in ploaie.

Bogdan Drumen

Bogdan Drumen

Vicepresedinte

Bogdan are 23 de ani si este student la Universitatea din Bucuresti. Pasiunile sale sunt calatoriile si calculatoarele. Bogdan coordoneaza departamentul de Proiecte Nationale din cadrul asociatiei.

Motto: Niciodata sa nu spui niciodata!

Vlad Roventa

Vlad Roventa

Secretar

Vlad are 29 de ani si este din Targu-Jiu. Pasiunile sale sunt filmele, calatoriile si jocurile de strategie. In prezent, Vlad se ocupa de activitatea curenta/operationala a asociatiei si gestioneaza relatia cu partenerii interni si internationali.

Motto: O zi in care nu ai ras este o zi pierduta.

CU CE  NE OCUPAM ?

Tineret Pentru Dezvoltare Durabilă” este o organizaţie nonguvernamentală ce are ca principal scop susţinerea şi dezvoltarea intereselor tinerilor , pentru a contribui la creşterea durabilă a societăţii în ansamblul său. Principalele activităţi pe care le desfăşurăm vizează mobilitati internationale ale tinerilor, schimburi de tineri, serviciul european de voluntariat, evenimente tematice si sesiuni de comunicari pentru tineri.

Asociatia noastra este activa din anul 2010, participa la numeroase proiecte nationale si internationale ce vizeaza tinerii si a incheiat parteneriate de colaborare cu institutii si organizatii din majoritatea tarilor europene: Spania, Franta, Italia, Polonia, Ungaria, Cehia, Turcia, Lituania, Letonia, Estonia, Bulgaria, Portugalia.

“Fii chiar tu schimbarea pe care vrei să o vezi în lume.”
-Mahatma Ghandi